kalendarz wesel

Hotel

Sprawdź dostępność Hotelu w wybranym terminie

Miasto
Data przyjazdu
Data wyjazdu

Lokalizacja

Hotel ** HOŁUBOWSKI położony jest w zacisznej podmiejskiej dzielnicy Piły, w północnej części województwa wielkopolskiego.

Niewątpliwym atutem hotelu jest jego lokalizacja tuż przy drodze krajowej nr 11, dzięki czemu dotarcie do centrum miasta, czy do punktów takich jak galerie handlowe lub miejsca organizacji imprez sportowych i kulturalnych w godzinach szczytu nie zajmuje więcej niż 10 minut.
W ciągu kilku chwil z hotelu można dostać się także nad jedno z urokliwych jezior znajdujących się w okolicach Piły.

Pokoje hotelowe

Osobom podróżującym zarówno w celach turystycznych jak i służbowych oferujemy 72 miejsca noclegowe w 36 wygodnych i przytulnie urządzonych pokojach jedno-, dwu- oraz trzyosobowych, a także w dwóch apartamentach o podwyższonym standardzie. Na specjalne życzenie naszych Gości jesteśmy w stanie także zaaranżować pokój rodzinny, w którym bez problemu wypoczną nawet cztery osoby.

W każdym z oferowanych przez nas pokoi znajduje się prywatna łazienka, a Goście mogą bezpłatnie korzystać z bezprzewodowego szybkiego dostępu do Internetu. Do każdego noclegu istnieje także możliwość dokupienia smacznego i obfitego śniadania.

Nasza profesjonalna i doświadczona kadra posługuje się językami obcymi (m.in. angielski, niemiecki) dzięki czemu od lat z powodzeniem gościmy w naszym hotelu zorganizowane grupy z niemal całego świata.

W trosce o najwyższe bezpieczeństwo naszych Gości, cały obiekt jest objęty monitoringiem wizyjnym. Dla samochodów przygotowaliśmy prywatny, zamykany na noc parking.
Przy pobytach długoterminowych i pobytach grup zorganizowanych, istnieje możliwość negocjowania cen.

Restauracja hotelowa

Jednym z głównych atutów Hotelu** HOŁUBOWSKI jest restauracja hotelowa, w której nasi goście mogą zjeść smaczne dania kuchni staropolskiej i europejskiej.

Najlepszą rekomendacją naszej kuchni jest fakt, iż na XXII Kulinarnej Olimpiadzie IKA w Erfurcie (Niemcy), trenerem, a zarazem kapitanem reprezentacji regionalnej OSSKiC – Poltauria był właściciel hotelu i jednocześnie Szef Kuchni w hotelowej restauracji Zenon Hołubowski, który wraz ze swoim zespołem zdobył na wyżej wymienionej imprezie brązowy medal.

Zenon Hołubowski jest członkiem Amerykańskiej Federacji Kulinarnej (American Culinary Federation), Światowego Stowarzyszenia Szefów Kuchni (World Association of Chefs’ Societes) oraz Honorowym Członkiem Euro-Toques Polska. Swoje szlify kulinarne w latach 1991 – 2001 zdobywał w Stanach Zjednoczonych, gdzie ukończył Culinary Institute of America. W 2014 roku, jako jedyny w Polsce, zdobył certyfikat CEC (Certyfied Executive Chef) przyznawany przez WACS, a w styczniu 2015 jako pierwszy Polak otrzymał Certyfikat WACS, uprawniający do ubiegania się o tytuł Certified Master Chef (CMC).

Więcej informacji o hotelowej restauracji znajdą Państwo tutaj.

Sale bankietowe i ogródek letni

W hotelu znajdują się trzy nowoczesne, przestronne sale bankietowe, na których z powodzeniem możemy zorganizować dosłownie każdą imprezę. Do Państwa dyspozycji oddajemy:

Na terenie hotelu znajduje się także ogródek letni, gdzie Nasi Goście na świeżym powietrzu mogą zjeść serwowane w hotelowej restauracji dania, odpocząć przy drinku lub w wyznaczonym miejscu zapalić papierosa.